Millennium Team i Šahovski savez Srbije potpisali sponzorski ugovor

Novosti online

25. 04. 2021. u 20:38

SRPSKI šah nastavlja da napreduje iz dana u dan.

Милленниум Теам и Шаховски савез Србије потписали спонзорски уговор

Foto: Alo.rs/Dejan Briza

Nakon što je u petak potpisan sponzorski ugovor sa poznatom kompanijom Energotehnika Južna Bačka, Šahovski savez Srbije ove subote dobio je još jednog velikog partnera. U pitanju je kompanija Millennium Team, koja je lider u svojoj delatnosti, izgradnji građevinskih objekata.

Foto: Alo.rs/Dejan Briza

 

Potpisivanju još jedne bitne saradnje za srpski šah prisustvovali su predsednik našeg saveza Dragan Lazić, generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko kao i specijalni savetnik za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Šahovskog saveza Marijan Stričević.

Predsednik ŠSS Dragan Lazić istakao je važnost ovog ugovora, a ovaj dan za njega je najveći od kako je pre šest meseci izabran za prvog čoveka srpskog šaha.

- Danas je veliki dan za Šahovski savez Srbije, praktično najveći od kako sam izabran na mesto predsednika. Millennium Team je jedna od najvećih kompanija u našoj zemlji. Ovo je za sve nas u savezu, kako bi mladi rekli, jedan nivo više u igrici.  Millennium Team će ovim ugovorom stati na čelo našeg sponzorskog pula i verujem da će tako biti primer i drugim kompanijama u Srbiji. Mi ćemo se truditi da nastavimo sa marljivim radom i opravdamo očekivanja šahista i šahistkinja, kao i sponzora koj odvajaju značajna sredstva kako bi podržali naš rad - rekao je predsednik ŠSS Dragana Lazić prilikom potpisivanja ugovora.

Kompanija Millennium Team izrasla je u regionalnog lidera u svojoj oblasti, razvijajući poslovne aktivnosti na prostoru naše zemlje i regiona i od tada beleži kontinuirani rast. Generalni direktor ove kompanije Stojan Vujko pokazao je veliko zadovoljstvo ozvaničenjem saradnje.

- Hvala pre svega gospodinu Draganu Laziću i drago mi je da ćemo sarađivati u budućnosti. Kompanija Millennium Team se uvek vezuje uz uspešne, a prepoznajući planove predsednika i Šahovskog saveza, rešili smo da se pridružimo šampionskom timu i pružimo podršku. Naša kompanija će donirati 50.000 evra i raduje nas što će se ova sredstva usmeriti i ka najmađima - istakao je direktor Vujko.

Specijalni savetnik za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Šahovskog saveza Marijan Stričević još jednom je podsetio na važnost ovakvih ugovora koji će pomoći srpskom šahu da se vrati tamo gde pripada.

- Velika nam je čast da je Millennium Team stupio sa nama u dugoročne odnose što samo po sebi dokazuje da je sjajna kompanija na polju biznisa, ali pored toga vodi računa i o svojim socijalnim obavezama.  Ovaj ugovor će biti za sve nas velika obaveza, ali želim da svim mladim igračima poručim da je sa ovakvim sponzorima budućnost našeg šaha u sigurnim rukama. Sa ovakvim vođstvom u savezu nemaju čega da se plaše - zaključio je Marijan Stričević.

VELIKA ZAHVALNOST MARIJANU STRIČEVIĆU

Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko posebno se zahvalio gospodinu Stričeviću koji ga je upoznao sa ambicijama Šahovskog saveza.

- Moram da kažem da svega ovoga, ove divne saradnje, ne bi bilo da nije gospodina Marijana Stričevića koji me je upoznao sa radom šahovskog saveza i uveo me u ovu prelepu priču. Zahvalan sam mu na tome i verujem da smo ovim ugovorom pokazali da imamo zajedničke ciljeve - dodao je gospodin Vujko.

Potpisivanjem sponzorskog ugovora sa Šahovskim savezom Millennium Team je pokazao da nastavlja da vodi računa o sportu, a naročito onim sferama koji su u ekspanziji i koji će u budućnosti napredovati. Dolaskom Dragana Lazića na čelo saveza veliki broj sponzora pojačao je tim pred kojim su veliki izazovi u narednom periodu, a cilj je samo jedan - vratiti srpskom šahu staru slavu.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VETAR PROMENA: Kako je od Moskve Novak Đoković došao do najneverovatnijeg finala u karijeri - Vimbldon 2024?

VETAR PROMENA: Kako je od Moskve Novak Đoković došao do najneverovatnijeg finala u karijeri - "Vimbldon 2024"?

Zvižduk. Ne onaj kojim su umeli da najboljeg na svetu pozdravljaju na Vimbldonu. Ne taj zvižduk, već onaj čuveni iz 1991, kada je muzički bend iz zemlje koje više nema počinjao pesmu koja je postala jedna od najpopularnijih na kraju 20. veka. "Scorpions - Wind of change". Uz te note i reči Nemca u Rusiji na engleskom jeziku - ide i priča o tome kako je Novak Đoković učinio ono što se činilo nezamislivim: pet nedelja posle operacije kolena došao je do vimbldonskog finala u kome za rivala ima 16 godina mlađeg branioca trona, Karlosa Alkaraza.

14. 07. 2024. u 00:39

Komentari (0)

BOLJI JE OD ĐOKOVIĆA, NADALA I FEDERERA Medvedev zaprepastio sve(t), evo ko je za njega ispred velike trojke