MARKO RADULOVIĆ: Ne smemo potceniti Partizan

Novosti online

30. 03. 2021. u 16:12

VATERPOLISTA Radničkog iz Kragujevca Marko Radulović rekao je danas da njegova ekipa ne sme da potceni Partizan u predstojećoj utakmici u Super ligi Srbije, uprkos ubedljivoj pobedi u prvom meču.

МАРКО РАДУЛОВИЋ: Не смемо потценити Партизан

FOTO: M. Vukadinović

"Partizan se dosta pojačao, doveli su nekoliko kvalitetnih igrača na čelu sa Stefanom Mitrovićem i ;nema sumnje da ova utakmica neće biti ni približna prvoj. Biće znatno teže i nikako ih ne ;smemo potceniti", rekao je Radulović, ; preneo je sajt kluba.

Radnički će u sredu od 19 časova gostovati Partizanu u meču 14. kola Super lige Srbije, a prethodni meč završen je pobedom Kragujevčana 22:5.

"Očekujem tvrdu i mušku utakmicu pogotovo što smo malo ispražnjeni i emotivno i fizički (posle trijumfa u Regionalnoj ligi). Nismo uspeli da se odmorimo, nećemo se odmoriti još dugo, ali u tom napornom ;ritmu smo već mesec dana i on nas neće sprečiti da ispunimo zacrtane ciljeve", dodao je on.

Na tabeli Super lige Srbije Radnički je prvi sa 36 bodova, dva više od od Novog Beograda i Crvene zvezde, koji dele drugo mesto, dok je Partizan na šestom mestu sa 18 bodova.

"Ovaj meč nam je jako bitan u borbi za prvo mesto, jer nas do kraja ligaškog duela očekuje i gostovanje Crvenoj zvezdi i želimo da nastavimo u dobrom ritmu pred plej-of. Od ;početka sezone cilj nam je šampionska titula i sve ostalo bilo bi neuspeh, pogotovo sada, ;posle osvajanja Regionalne lige", rekao je Radulović.

Radnički je u nedelju u Zagrebu osvojio šampionsku titulu u Jadranskoj ligi, pobedom nad Jugom u finalu sa 14:12.

"Veliki je uspeh osvojiti Regionalnu ligu, koja je posle Lige šampiona i Kupa Evrope najjače takmičenje u svetu. Mislim da se nijedno prvenstvo ne može meriti sa Jadranskom ;ligom i brojem kvalitetnih klubova koji igraju u njoj i stoga nam i taj trofej mnogo znači", ocenio je Radulović.

Radulović je u finalnom meču bio najefikasniji u svom timu sa četiri gola.

"Verovali smo u sebe, iako su nas svrstavali u autsajdere na finalnom turniru. To nas je možda malo i podstaklo, želeli smo da im pokažemo taj sportski inat i da nas niko ne sme ;potcenjivati", dodao je on.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024