AKO IH NE MOŽEŠ POBEDITI, PRIDRUŽI IM SE: Hrvatska eliminisala njegovu reprezentaciju, pa on promenio državljanstvo (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2021. u 10:50

HRVATSKA vaterpolo reprezentacija dobija neočekivano pojačanje na poziciji desnog krila. Iskusni Maro Joković koji se bliži kraju igračke karijere dobiće naslednika u vidu Konstantina Harkova.

АКО ИХ НЕ МОЖЕШ ПОБЕДИТИ, ПРИДРУЖИ ИМ СЕ: Хрватска елиминисала његову репрезентацију, па он променио држављанство (ВИДЕО)

Foto: N.Paraušić

Ruski vaterpolista od 2018. godine igra za zagrebačku Mladost, a od pre godinu i po dana traju pregovori s njim da pređe u tabor "barakuda". Kako stvari stoje, dogovor je postignut i sad se čeka samo dozvola da se Harkov odazove pozivu Ivice Tucka.

- Da, istina je. Dogovorili smo se, odnosno ja sam pristao. Igraću za Hrvatsku - potvrdio je Harkov za Sportske novosti.

Harkov ipak neće nastupiti za novu domovinu na Olimpijskim igrama, gde Hrvati brane srebro, pošto mora da prođe godinu dana od poslednjeg nastupa za staru reprezentaciju.

Zanimljivo je da je taj poslednji meč Harkova za Zbornaju bio upravo protiv Hrvatske, u meču za treće mesto na kvalifikacionom turniru u Roterdamu koji je Hrvatska dobila posle penal-drame i čak 15 serija peteraca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)