"ŽIVOTNO DELO" PARAUŠIĆU: Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo tradicionalne nagrade

V. N.

25. 02. 2021. u 17:46

DUGOGODIŠNjI sjajni foto-reporter "Večernjih novosti" Nebojša Paraušić je dobitnik nagrade za životno delo Udruženja sportskih novinara Srbije.

ЖИВОТНО ДЕЛО ПАРАУШИЋУ: Удружење спортских новинара Србије доделило традиционалне награде

Nebojša Paraušić Foto M. Vukadinović

Ovo udruženje je juče dodelilo nagrade u ukupno 12 kategorija sa svog konkursa, pa su tako nagrade za životno delo dobili još i Jovan Jovanović, Zvonko Mihajlovski, Lazo Bakmaz, Nebojša Paraušić i posthumno Srđan Sulejmanović.

"Zlatno pero" pripalo je novinaru niških "Narodnih novina" Dušanu Jociću, najbolji mladi novinar je Bojan Marinković (Sport klub), "Zlatni mikrofon" je pripao Nenadu Milovanoviću (Arena sport), a nagrada za ekskluzivnu vest Đorđu Matiću (Mocart sport). Novinar internet-portala RTS Marko Ljubomirović je dobitnik nagrade za televizijsku priču, "Zlatnu kameru" su osvojili snimatelji agencije "Starsport" Predrag Milosavljević i Srđan Stevanović, dok je dopisnik godine Aleksandar Daišević iz "Sportskog žurnala".

Priznanje "Branka Prelević" dobila je Jelena Medić iz "Blica", a nagrada za ekskluzivni televizijski prilog pripala je Srđanu Radojeviću iz Sport kluba. Televizijski izdavački poduhvat je delo Katarine Sinđelić iz PGM Netvorka, dok su za pisani izdavački poduhvat nagrađeni Dejan Stevović ("Sportski žurnal") i Ivan Cvetković ("Politika").

Za sportistu godine očekivano je izabran Novak Đoković, dok je priznanje za najbolju sportistkinju posthumno dodeljeno Bobani Veličković Momčilović.

Nebojša Paraušić Foto M. Vukadinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu