ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠE RUKOMETAŠICE: Trener me silovao sa 13 godina, abortirala sam posle pet meseci

Novosti online

22. 02. 2021. u 12:17

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ БИВШЕ РУКОМЕТАШИЦЕ: Тренер ме силовао са 13 година, абортирала сам после пет месеци

Foto: Printskrin

KAMEN bi zaplakao! Užasna priča nekadašnje sportistkinje koja nije imala ni majku ni oca, ni maćehu ni očuha... Nikoga ko bi mogao da je zaštiti.

A njena priča tera suze na oči. Naime, bivša rukometašica Marijana Ćetiner je prošla kroz životni pakao.

Šokantnu ispovest ove Rumunke prenosi portal gsp.ro.

– Nisam imala majku i oca, ostala sam u sirotištu. Tukli su me i silovali. Ta beba je umrla. Da, u sirotištu. Takođe me je silovao trener, da, Nita Grigore – priča Marijana Ćetiner.

Nažlost, ova nesrećna rukometašica nije bila jedina...

– Nisam bila jedina koga je trener zlostavljao. Zlostavljanje je započelo u 12. godini. Događalo se u kampu. Pozvao bi vas u svoju sobu i naterao da se svučete. Ako niste želeli on bi rekao: Sutra ideš kući, vraćaš se u sirotište. Đavo te uzima! Nisam mogla ni sa kim da razgovaram. Ko će da te brani? Svet bi njemu verovao.

FIzičko zlostavljanje je bilo i na utakmicama, ako trener ne bude zadovoljan sa igrom.

– Kada niste postigli gol, tukli bi vas tamo na klupi. Prebio me je ovaj gad. Tukao nas je preko članka. Rekao bi: Ako ne postignete 10 golova od 10, đavo će vas odvesti! To se događalo dok nisam zatrudnela.

Nesrećna rukometašoca je mislila da će da umre.

– Morala sam da abortiram u petom mesecu i umirala sam. Imala sam 12-13 godina. Bilo je teško, strašno! Prljavi trener. Ne znam da li je još uvek živ. Kad nemaš mamu ili tatu, sve ode dođavola. Život je bio težak – poručila je Marijana Ćetiner.

Golgota se nastavila i kasnije, kad je već postala zrela osoba. Ova bivša igračica i trener uhapšena je 1995. godine i sledeće je osuđena na tri godine zatvora zbog “podsticanja ili primamljivanja osobe na seks sa ljudima istog pola”.

Posle skoro tri godine u kojima je rekla da je pretrpela stravična mučenja u kaznionicama Aiud i Tirgsor, Cetiner je 1998. godine oslobođena predsedničkim dekretom Emila Konstantineskua.

Žena se prijavila za politički azil u Nemačkoj, gde i danas živi…, piše rumunski portal, a prenosi “Maksbetsport”


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)