DVA SETA DO FINALA: Odbojkaši Vojvodine svesni da nema opuštanja u Kragujevcu

S. K.

05. 02. 2021. u 11:44

DVA seta dele odbojkaše Vojvodine NS seme od finala u Kupu Srbije. Novosađani su u prvom polufinalu slavili protiv Radničkog sa 3:1 (23:25, 25:15, 25:21, 25:14), ali im ne pada na pamet da olako shvate revanš, 16. februara u Kragujevcu.

ДВА СЕТА ДО ФИНАЛА: Одбојкаши Војводине свесни да нема опуштања у Крагујевцу

TROFEJ Stevan Simić, Siniša Gavrančić i Slobodan Boškan Foto: S.Bajić

Domaćina nije poremetio gubitak prvog seta, a strateg Siniša Gavrančić je zadovoljan što je Perić (22 poena). ispunio njegova očekivanja. Blistao je i Mašulović sa 18 poena.

- Ovo je bila jako važna utakmica za nas. Radnički ima dobru ekipu, mi smo malo promenili igru i zadovoljan sam kako je to izgledalo. Sve je bilo dobro, od igre, atmosfere, do borbenosti i energije. Nisam se kolebao ni posle prvog seta, stao sam iza te odluke da Perić igra korektora i verovao sam u takvu postavku. Naravno, ovo nije kraj, predstoji nam revanš, treba ovu utakmicu što pre zaboraviti, kao da je nije ni bilo i jednako maksimalno odigrati u revanšu - ističe Gavrančić..

I Filip Kovačević smatra da nisu završili posao:

- U Kragujevcu je teško igrati, moramo isto ovako od prvog do poslednjeg poena. Protiv Niša smo malo kiksnuli, ali generalno smo u dobroj formi i verujem u nas.

o Pobednik će se u finalu sastati sa boljim iz duela Partizan Soker - Ribnica. Kraljevčani su u prvom meču u Beogradu slavili sa 3:2, a revanš je 21. februara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili