NIKO NE PRETI: Odbojkaši Vojvodine sutra (17.30) u prvom polufinalu Kupa Srbije dočekuju Radnički

S. K.

03. 02. 2021. u 14:00

FAVORITA u Kupu nema. Zato su odbojkaši Vojvodine NS seme i Radničkog umereni optimisti pred prvi polufinalni susret, koji se igra sutra (17.30, RTV 1) u Novom Sadu. Revanš je 16. februara u Kragujevcu.

НИКО НЕ ПРЕТИ: Одбојкаши Војводине сутра (17.30) у првом полуфиналу Купа Србије дочекују Раднички

Foto: Ilustracija

- Ovo su utakmice za koje se trenira cele sezone, živi za njih i željno ih očekujemo. Očekujem dobar i kvalitetan meč. Mislim da su obe ekipe po kvalitetu vrh srpske odbojke. Mi verujemo u sebe, svoj kvalitet i to treba da pokažemo na terenu. Idemo korak po korak, razmišljamo samo o prvom meču - ističe strateg Novosađana Siniša Gavračanin.

Obe ekipe su se prošle godine sastale u četvrtfinalu i Novosađani su prošli zahvaljjujući boljem poen-količnku. Kasnije je Vojvodina osvojila trofej.

- Mi već duže vreme igramo po sistemu "toplo-hladno". To je nešto što ne bi smelo da nam se događa. Vojvodina je dobra i uigrana ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće i malo greše. Ipak, daleko od toga da su nepobedivi. Protiv njih mora da se igra hrabro, da se rizikuje servisom i da se izgara za svaki poen - naglašava iskusni Nemanja Đukić.

PARTIZAN SA RIBNICOM

ODBOJKAŠI Partizana Soker večeras (19.00) u svojoj dvorani SC "Master" u prvoj polufinalnoj utakmici dočekuju Ribnicu. Revanš je 21. februara u Kraljevu.

Dalje ide ekipa koja ima bolji set, pa poen-količnik. U slučaju da su tu poravnate igra se zlatni set.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!