CUPARA: OHRABRUJE ME ONO ŠTO VIDIM: Rukometaši pakleno od početka

V. N.

03. 01. 2021. u 19:15

NEMA odmora za rukometaše. "Orlovi" su se kompletirali pred početak kvalifikacija za EP 2022. u Mađarskoj i Slovačkoj.

ЦУПАРА: ОХРАБРУЈЕ МЕ ОНО ШТО ВИДИМ: Рукометаши паклено од почетка

FOTO: N. Paraušić

Srbe već na startu očekuju teški ispiti, jer sutra (17.00) u Zrenjaninu dočekuju Francusku. Revanš je 9. januara u Kreteju, a četiri dana kasnije u gradu na Begeju ugostiće i Grke. U grupi je i Belgija.

- Momci su orni za rad, sve puca i pršti na treninzima. Ima novih igrača, ali i iskusnijih koji su se vratili posle nekoliko godina. Nažalost, nekoliko reprezentativaca je bilo sprečeno da nam se pridruži, što je bilo i očekivano, jer je cela Evropa u haosu. Sada nas očekuju tri veoma teške utakmice, dve sa Francuskom, koja dolazi u najjačem sastavu s namerom da odnese ceo plen. Ipak, hrabri ono što sam video na treninzima - ističe golman Vladimir Cupara.

Francuzi su poslednjih godina toliko toga ostvarili u svetskom rukometu da im u našem taboru prepuštaju ulogu favorita. "Trikolorima" će dueli sa našom selekcijom poslužiti kao i provera pred odlazak na SP u Egiptu koje počinje 13. januara.

- Od sila kao što je Francuska ne može se očekivati ništa drugo, osim da zaigraju iz sve snage, sa željom da nas ubedljivo poraze. Imaju i umorne igrače zbog F4 Lige šampiona, što ih neće omesti da dođu u Zrenjanin. Na nama je da ne gledamo s kim igramo i da damo sve od sebe da pobedimo - podvlači Cupara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)