BOKSERSKI SPEKTAKL U LOS ANĐELESU: Tajson pokazao da nije zaboravio da udara, DŽons izvukao remi

Novosti online

29. 11. 2020. u 08:07

BIVŠI bokserski svetski šampion u teškoj kategoriji, 54-godišnji Majk Tajson, borio se sinoć u Stejpls centru Los Anđelesu u egzibicionom meču sa 51-godišnjim Rojem DŽonsom Juniorom, takođe bivšim šampionom u teškoj kategoriji.

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ:  Тајсон показао да није заборавио да удара, Џонс извукао реми

Foto: AP

U egzibicionom meču Tajson (50-6, 44 KO) i DŽons (66-9, 47 KO ), boksovali su osam rundi od dva umesto tri minuta, koliko je regularno trajanje runde, preneo je Rojters.

Sudije su na kraju donele odluku da je meč nerešen, ali Tajson je odmah tražio revanš i bio je ljut jer nije završio borbu pre isteka poslednje runde.

Tajson je udarao i posle zvuka gonga koji označava kraj runde, kao što je radio i tokom karijere, bio je vrlo motivisan, a u svaku rundu je ulazio eksplozivno i sa puno žara.

Poštovaoci "Gvozdernog Majka" ponovo su mogli da uživaju i prepoznatljivom stilu šampiona, karakterističnom hodu i ulasku u ring, njegovoj prepoznatljivoj tehnici, vrhunskom kretanju i otklonu, razornim krošeima nakon izvlačenja iz klinča.

- Tajson nas je podsetio zašto smo nekada, sa uzbuđenjem prikovani uz televizore, čekali sve njegove mečeve", navodi Rojters.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gio

29.11.2020. 09:42

Da je Roj bio malo više spremniji da boksuje, a ne da se grli sa tajsonom i da nije bio uplašen za svoje zdravlje bilo bi mnogo bolje. Tajson je videlo se hteo da boksuje, ali Rok smarač nije dao stalnim ulaskom u klinč. Sve u svemu ok, niko nije stradao, lovu su skupili za donaciju, za koju kod da je bila i koliko god da je sakupljeno.