POSLEDNJI TEST PRED BUDIMPEŠTU: Vaterpolisti Radničkog u subotu gostuju Banjici

S. K.

06. 11. 2020. u 13:17

POSLEDNjI test pred odlazak u Budimpeštu, gde će se od 11. do 15. novembra na kvalifikacionom turniru grupe B boriti za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog imaće u subotu od 17.00 u Beogradu sa Banjicom.

ПОСЛЕДЊИ ТЕСТ ПРЕД БУДИМПЕШТУ: Ватерполисти Радничког у суботу гостују Бањици

Foto: N. Paraušić

- S obzirom na svakodnevne sparing utakmice sa hercegnovskim Jadranom, ušli smo u takmičarski ritam, a sigurno je da će nam i meč sa Banjicom pomoći da u njemu ostanemo. Banjica nije ekipa za potcenjivanje, to je drugi tim Partizana i iskoristićemo priliku da se što bolje spremimo i odradimo poslednji meč pred Evropu - ističe Nemanja Stanojević.

Mladi bek Radničkog ističe da im je i te kako koristio sparing sa Novljanima:

- Jadran je ekipa koja je već u grupnoj fazi Lige šampiona i pripreme sa njima su nam mnogo značile pred izlazak u Evropu. Jako dobro su uigrani, osvojili su Kup Crne Gore, stalni su učesnici Lige šampiona i mislim da smo dobro iskoristili duele sa njima.

Da bi što spremniji otišli u mađarsku prestonicu, Kragujevčani se se pet dana pripremali sa Jadranom iz Herceg Novog, koji će drugi put zaredom igrati u elitnom takmičenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna