EVROLIGAŠKI SPARING RADNIČKOG I JADRANA: Brusili formu za Budimpeštu!

S. K.

05. 11. 2020. u 15:14

VATERPOLISTI Radničkog će na kvalifikacionom turniru grupe B od 11. do 15. novembra u Budimpešti pokušati da izbore grupnu fazu Lige šampiona.

ЕВРОЛИГАШКИ СПАРИНГ РАДНИЧКОГ И ЈАДРАНА: Брусили форму за Будимпешту!

FOTO: KVK Radnički

Da bi što spremniji otišli u mađarsku prestonicu Kragujevčani se se pet dana pripremali sa Jadranom iz Herceg Novog, koji će drugi put zaredom igrati u elitnom takmičenju. 

Šumadince u Budimpešti očekuju dueli da iskusnim evroligaškim ekipama, tako da im je sparing sa Novljanima pomogao da se priviknu na teške duele. Podsetimo Radnički je u grupi B1, gde će odmeriti snage sa mađarskim OSC-om, ruskim Sintezom, španskom Terasa i francuskim Turkoanom. Prvi u grupi se za plasman u grupnu fazu bori sa najboljim iz grupe B2: Vuljagemni (Grčka), Breša (Italija), Enka (Turska), Oradea (Rumunija). 

"Iluzorno je pričati koliko nam znače treninzi sa Jadranom, pogotovo u trenutku kada je odložena utakmica sa Partizanom. Mislim da je ovaj sparing bio veoma koristan obema ekipama. Dobro smo se spremali, imamo izuzetno veliku želju da uđemo u Ligu šampiona i sve ćemo uraditi da to i ostvarimo", istakao je za klupski sajt trener Uroš Stevanović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna