"SA PLAVIMA IDEM DO VRHA": Fabio Kvartararo ostaje u Jamahi

Novosti online

05. 04. 2024. u 11:30

Francuski motociklista Fabio Kvartararo produžio je ugovor sa Jamahom do kraja 2026. godine.

СА ПЛАВИМА ИДЕМ ДО ВРХА: Фабио Квартараро остаје у Јамахи

Foto: Profimedia

U redovima Jamahe su ostanak šampiona iz 2021. godine još ranije okarakterisali kao prioritet u naredom periodu, posebno jer su se za njega interesovali i drugi timovi.

Kvartararova odluka da ostane u redovima plavog tima zasniva se na činjenici da u japanskoj kompaniji i te kako rade na tome da se vrate na pobednički put sa kojeg su skrenuli posle osvajanja titule pre dve i po godine.

Francuz je u redove Jamahe stigao 2021. godine, pošto je dve sezone proveo u Petronasu, a od tada je upisao osam pobeda i ukupno 21 podijum. Prethodno je imao tri pobede i 10 pobedničkih postolja u malezijskom timu.

Foto: Profimedia

- Presrećan sam što mogu da nastavim svoju avanturu u plavom. Prošle zime mi je Jamaha pokazala da imaju novi pristup i agresivni stav. Moje samopouzdanje je veliko, vratićemo se na vrh zajedno. Pre šest godina su mi dali šansu da uđem u kraljevsku klasu i od tada smo postigli sjajne stvari zajedno. Vredno ću raditi i siguran sam da ćemo zajedno još jednom ostvariti naš san - rekao je Kvartararo.

Moto GP šampionat nastavlja se Velikom nagradom Amerika, od 12. do 14. aprila

BONUS  VIDEO Tip od 50.000 evra i hitna pomoć

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)