CRVENO BELI U BUDIMPEŠTI: Nema favorita

Novosti online

08. 03. 2024. u 13:10

Vaterpolisti Crvene zvezde gostuje BVSC-u u prvom meču osmine finala Evrokupa.

ЦРВЕНО БЕЛИ У БУДИМПЕШТИ: Нема фаворита

FOTO: M. Vukadinović

Nacionalni šampionati uveliko se igraju posle dvomesečne pauze, a red je došao da se nastavi borba i u kontinentalnim takmičenjima. Dok Novi Beograd treći put uzastopno želi da se domogne završnice Lige šampiona, Crvena zvezda nastoji da dođe što dalje u Evrokupu.

Izabranici Aleksandra Filipovića, posle zauzimanja trećeg mesta u grupnoj fazi elitnog takmičenja, nastaviće takmičenje u Evrokupu, a rival srpskom predstavniku u osmini finala biće BVSC. Crveno-beli igraće u petak u Budimpešti od 20 časova, dok je revanš zakazan za 23. mart.

- Igramo protiv ekipe bez stranaca u svojim redovima, ali sa velikim brojem mladih reprezentativaca Mađarske koji su dobili priliku na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Vrlo su kompaktni i sa dodatnim samopouzdanjem posle Zagreba. Dobro smo ih skautirali i leži nam njihov stil vaterpola - rekao je šef struke Beograđana.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!