DO TROFEJA BEZ PREDAHA : Rukometaši Vojvodine uspešno guraju na četiri fronta

S. B.

08. 02. 2024. u 16:19

ZA samo devet dana, na četiri fronta i to u utakmicama koje sve nose epitet derbija.

ДО ТРОФЕЈА БЕЗ ПРЕДАХА : Рукометаши Војводине успешно гурају на четири фронта

S.B.


Rukometaši Vojvodine ne znaju za poraz, ali ni za predah, s obzirom na to da ne kriju visoke ambicije i želju da nastave sa osvajanjem trofeja.

Nedelju su počeli osvajanjem Superkupa, pobedivši u ponedeljak Dinamo na Banjici (32:22), a zatim u sredu, nadigrali Crvenu zvezdu (33:29) i plasirali se u polufinale “Kupa Prof. dr Branislav Pokrajac“ u kom brane pehar pobednika.

U subotu, u borbi za superligaške bodove, gostuju Partizanu a u utorak u Švajcarskoj, igraju meč prvog kola sa Kadetenom u okviru takmičenja u novoformiranoj grupi „Top 16 Lige Evrope“.

- Dobili smo dve utakmice što zaista zvuči kao lepa najava za dva predstojeća izazova sa takođe teškim rivalima- kaže Boris Rojević, trofejni trener Vojvodine.- Partizan je, složiće se svi, uz nas najbolja ekipa u prvenstvu, sjajno igra, pojačao se i neće nam bili ni malo lako u prvenstvenom meču. S druge strane, Švajcarci su tim koji redovno nastupa u Ligi šampiona i Ligi Evrope a na svom terenu u Šafhauzenu, nije poražen godinu dana. To dovoljno govori o specifičnoj težini predstojećih mečeva.

Pored toga, strateg našeg šampiona ima problem sa sastavom ekipe, s obzirom na činjenicu da trojica ključnih igrača, Aidi Aziz, Darko Milenković i Miljan Vukovljak kubure sa povredama i pitanje je hoće li moći da računa na njih.

- Problem je takođe i zgusnut raspored u kom, osim utakmice, treninga i putovanja, nema vremena za odmor i oporavak ekipe. Recimo samo da u subotu igramo s Partizanom, u ponedeljak putujemo u Švajcarsku i igramo meč u utorak, a to sve govori. Nadamo se da će se neko o povređenih igrača oporaviti a na nama je da, kao i inače, damo sve od sebe – kaže Rojević.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)