NIŠLIJE NOVI LIDERI SUPERLIGE: Ekipa Dragana Svetozarevića preuzela prvo mesto u prvenstvu Srbije

S. K.

26. 11. 2023. u 23:12

ODBOJKAŠI Niša su hit prvenstva. Puleni Dragana Svetozarevića su preksinoć u osmom kolu Superlige Srbije nadigrali Partizan sa 3:0 i preuzeli prvo mesto na tabeli.

НИШЛИЈЕ НОВИ ЛИДЕРИ СУПЕРЛИГЕ: Екипа Драгана Светозаревића преузела прво место у првенству Србије

FOTO: OSS

Novog lidera šampionata nije omeo ni odlazak Milutina Nejića, već je na krilima Alekse Matića nastavio pobednički niz.

- Radili smo mnogo ove nedelje u želji da održimo kvalitet u igri, jer zaista bi bila šteta da sada posustanemo. I stvarno je cela ekipa pokazala karakter. Ovo prvo mesto nam donosi veliku satisfakciju - ističe za sajt Superlige Srbije strateg Radničkog Dragan Svetozarević.

O duelu sa Partizanom iskusni stručnjak je naglasio:

- Mi smo ove nedelje ostali bez naše udarne igle, Milutina Nejića, ali pričali smo u ekipi da sada moramo da zbijemo redove i raspodelimo poene koje je on postizao na više igrača, da svako mora da podnese nešto veći teret. I zaista mi je drago što smo uspeli da nastavimo ovaj niz lepih rezultata, nakon pobede nad Crvenom zvezdom u prošlom kolu, evo savladali smo i šampiona, ekipu Partizana. Znali smo da crno-beli dolaze prilično opterećeni i umorni od velikog broja važnih utakmica, evo samo pre neki dan su igrali meč u Kupu CEV-a, ali mislim da to nikako ne umanjuje naš rezultat niti ono što smo pokazali na terenu. Aleksa Matić je imao fenomenalan učinak u napadu, Ozokoje je bio dobar na serisu i u napadu, a posebno u bloku, dok je Šarović sada prvi put odigrao celu utakmicu. Pobeda od 3:0 možda jeste iznenađenje i za nas, ne mogu da kažem da je to nešto što smo mogli da očekujemo, ali dogodilo se, na našu veliku radost.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona