ŠUMADINCI ŽELE CEO PLEN: Rukometaši Radničkog se danima oštre za duel sa Leskovčanima

Novosti online

14. 11. 2023. u 17:45

ŠUMADINCI su na nogama. Ne zbog Vojvodine, Metaloplastike, Partizana, već zbog rukometaša Dubočice. Igrači Radničkog žele da u 10. kolu Superlige Srbije osvoje bodove protiv direktnog konurenta za najviši plasman. Meč se igra u petak u Kragujevcu.

ШУМАДИНЦИ ЖЕЛЕ ЦЕО ПЛЕН: Рукометаши Радничког се данима оштре за дуел са Лесковчанима

rk radnički

- Posle ni malo lake utakmice protiv Proletera, okrećemo se utakmici protiv starog rivala, ekipe Dubočice. Leskovčani u svojim redovima imaju spoj mladih i iskusnih igrača, predvođeni trenerom koji nas vrlo dobro poznaje. Uprkos tome verujem da smo kvalitetnija ekipa i očekujem da će dva boda ostati u Jezeru. Još od Super B lige vlada rivalitet između ove dve ekipe i vrlo dobro znamo kako nam je bilo teško da igramo pred njihovom najvatrenijom publikom. Zato pozivam naše Crvene đavole, kao i sve ljubitelje rukometa da dođu u petak da nas podrže i tako pokažemo kako se bodri naš Radnički - kaže za sajt Radničkog bek Mihajlo Knežević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEPOTICA, A BIJE ZA MEDALJU Srpsko čudo! Dve zlatne medalje za Emiliju Antanasijević na Evropskom prvenstvu