TEODORA PUŠIĆ KOD PAOLE EGONU: Libero reprezentacije Srbije ima novi klub

Novosti online

11. 11. 2023. u 08:40

TEODORA Pušić je i zvanično nova odbojkašica Alijanv Vero volej Milana. To je saopštio italijanski klub, čija je prva zvezda čuvena Paola Egonu.

ТЕОДОРА ПУШИЋ КОД ПАОЛЕ ЕГОНУ: Либеро репрезентације Србије има нови клуб

Foto: M.V.

Vest dolazi samo dan pošto su u prvom kolu grupe A Lige šampiona Italijanke na svom terenu savladale našeg prvaka, Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3:0.

- Srećna sam što sam došla u Milano i u Seriju A. Italija je odbojkaška nacija, bogate istorije, sa punim dvoranama. Dolazeći iz Srbije dobro znam da postoji veliki pritisak, posebnom u ovakvom timu, koji ima neke od najboljih italijanskih i svetskih odbojkašica, tako da očekujem da dođemo do finala na svom takmičenju. Prvi put ću igrati u Italiji, poznajem većinu tima, a Nika Dalderop je nekad bila moja saigračica - rekla je za klupski sajt Pušićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)