OTKAZUJE SE VELIKA NAGRADA ABU DABIJA? Evo šta kaže rukovodstvo Formule 1

Novosti online

02. 11. 2023. u 16:06

RUKOVODSTVO Formule jedan saopštilo je danas da ne postoji opasnost da trka za Veliku nagradu Abu Dabija bude otkazana zbog rata Izraela i Hamasa, prenosi Skaj sports.

ОТКАЗУЈЕ СЕ ВЕЛИКА НАГРАДА АБУ ДАБИЈА? Ево шта каже руководство Формуле 1

FOTO: AP/Tanjug

Na pojedinim društvenim mrežama jutros su se pojavile spekulacije da bi "bezbednosni problemi" mogli da dovedu do otkazivanja poslednje trke sezone u F1 za VN Abu Dabija, koja je na programu 26. novembra.

Skaj sport ističe da se pretpostavlja da su glasine pokrenute posle obaveštenja britanskog Ministarstva spoljnih poslova (FCDO) u kome se navodi da bi britanski turisti koji posećuju UAE trebalo da budu oprezni zbog povećane pretnje od terorističkih napada. Međutim, isti savet je objavljen i u drugim zemljama, kao što su Nemačka, Francuska, Belgija i Bahrein.

Skaj je istakao da ažurirane smernice nisu povezane sa ratom Izraela i Hamasa, koji je počeo sedmog oktobra.

Naredna trka u F1 biće održana petog novembra za Veliku nagradu Brazila. Do kraja sezone biće održane tri trke u šampionatu F1. Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen je još ranije obezbedio novu titulu u F1.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave