RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, što je potvrdio i početak ove nedelje.

Komentari (7)

fu

26.07.2023. 21:03

Zemlja,koja jedva ima milion stanovnika,od kojih je vecina van svoje zemlje,umislja da je neko,i diktira uslove??? Jadno,i bedno. A mi, kao zelimo,da postanemo deo te Evrope? Kalas,fasistka,koja zagovara rat,a nula su od zemlje. Nemaju nista svoje. Zive tako,sto im Evropa,i Ameri daju neke parice,da im zamazu oci,i kada im stanu na rep,laju kao kerovi. Treba citati istoriju,i znati,ko i sta prica,i zeli.

Ljube

26.07.2023. 21:44

Da je sport stvarno sport ,da ima ljudskosti kod istih sirom sveta ,kada bi se jednom samo jednom sportisti odredile nepravedne sankcije bilo kome bilo gde bojkotovalo bi se sve .Koji tenis ,koja kosarka ,fudbal , sramno gledati mafijaske podanike u arenama bezumlja , ludila .....

walter pravicek

30.07.2023. 06:56

Treba novi sportski poredak ili BRIKS države posebno i to bez Olimpijskog Komiteta ili oni što su uz Rusiju,a sa druge strane one države koje su uz Ukrajinu.Ako je neka država član OK nije lako,da se izbaci,a još teže,da bi se posle sramote dobrovoljno ponovo učlanila.