KATASTROFA ZA SRBIJU: Toni Đerona u velikom problemu

Novosti online

07. 07. 2023. u 09:18

Rukometaši Srbije će u januaru igrati na Evropskom prvenstvu u grupi sa Islandom, Mađarskom i Crnom Gorom, a minimalne su šanse da se na tom takmičenju pojavi Jovica Nikolić!

КАТАСТРОФА ЗА СРБИЈУ: Тони Ђерона у великом проблему

Foto: Profimedia

Desni bek i najveća nada Srbije na toj deficitarnoj poziciji od aprila je bio van terena kada se u dresu nemačkog Veclara povredio na meču Bundeslige, a sada su došle vesti da rehabilitacija ne ide kako treba i da će Nikolić morati na hirurški zahvat. To znači da će van terena biti bar do kraja godine, piše "Mondo".

Ukoliko se nešto ne promeni i ako se snažni Nikolić ne oporavi mnogo ranije nego što je očekivano, Srbija će ostati bez važnog igrača na EP, na kome juri plasman na Olimpijske igre.

Nikolića je Toni Đerona vodio na Svetsko prvenstvo gde se povredio, a s obzirom na to da je i Predrag Vejin imao problema sa povredom, ostali smo na kraju samo sa Milošem Orbovićem na desnom beku. 

Posle odluka prvo Zorana Ilića da nastupa za Mađarsku, pa Aleksandra Cenića da obuče dres Španije, malo je opcija na desnom beku za Đeronu, pa je ova vest katastrofa za Srbiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu