SRBIJO, NAVIJAJ ZA NAS: Rukometaši sutra u polufinalu SP U21 u Berlinu igraju sa Nemačkom

S. K.

30. 06. 2023. u 13:19

RUKOMETAŠI žive svoj san u Berlinu. Rukometaši se sutra (18.00) u polufinalu SP do 21 godine u čuvenoj dvorani "Maks Šmeling" sastaju sa domaćinom Nemačkom. Naprave li još jedan podvig, u nedelju (18.00) će igrati finale sa Mađarskom ili Islandom. U suprotnom, boriće se za bronzu.

СРБИЈО, НАВИЈАЈ ЗА НАС: Рукометаши сутра у полуфиналу СП У21 у Берлину играју са Немачком

FOTO: RSS

- Nemačka je izuzetno kompaktna ekipa koja ima kvalitetne igrače na svim pozicijama i igraju na svom terenu. U subotu nas očekuje meč pred 10.000 navijača, a u takvom okruženju moramo pokazati srce i sve svoje kvalitete. Nemam dilemu da možemo da se suprotstavimo svakoj ekipi na svetu uprkos otežavajućim okolnostima. Premostićemo to svojom inteligencijom, motivacijom i prepoznavanjem momenta u kom se nalazimo - ističe za sajt RSS selektor juniorske selekcije Đorđe Teodorović.

Iskusni stručnjak je podvukao da je ovo veoma važan trenutak za srpski rukomet i sport:

-Sve ekipe su istrošene, ali baš tada će se videti ko je zaista pravi šampion. Mi smo dobili najtežeg protivnika u polufinalu, ali ako želiš da budeš najbolji moraš pobeđivati najbolje! Ovo su sati koji su u karijeri jednog sportiste zlatni, za koje se živi. Mi trenutno živimo svoj san i nadam se da ćemo ga dosanjati!

Kormilar "orlića" je podvukao da uvek žele da budu među najboljima i da se nada podršci naših navijača. Zato je poručio:

- Srbijo, navijaj za nas!

POLUFINALE - danas

Mađarska - Island 15.30

Nemačka - Srbija 18.00

NEDELjA

Za treće mesto

Mađ/Isl - Nem/Srb 15.30

FINALE

Mađ/Isl - Nem/Srb 18.00

PREDOVIĆ: Nećemo stati

- SPREMIĆEMO ovu utakmicu kao i sve prethodne, u potpunosti fokusirani na cilj i svoju igru. Sigurno će motiv više biti i pune tribine, što će biti izazov za koji smo spremni. Igramo u hali gde igraju Marsenić i Milosavljev i maštamo da imamo karijere poput njihovih, a i da ih nasledimo u seniorskoj reprezentaciji. Jeste sjajno što smo među četiri najbolje ekipe na svetu, ali nadam se da nećemo stati na tome. Idemo jako, sa velikom željom i mirne glave u polufinale. Odličan smo tim, među nama vlada hemija, funkcionišemo kao porodica i verujem da je baš to presudno za dobre rezultate - ističe Branko Predović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)