HRABRO I NA BRAZILKE: Odbojkašice sutra (2.00) u Braziliji u Ligi nacija odmeravaju snage sa domaćom selekcijom

Novosti online

15. 06. 2023. u 12:16

REPRIZA finala SP iz 2022. u Braziliji. Odbojkašice će na turniru Lige nacija sutra (2.00 po našem vremenu) izaći na megdan Brazilkama. Obe selekcije nisu u najjačim sastavima, ali će se, kao u svim dosadašnjim duelima, voditi žestoka borba.

ХРАБРО И НА БРАЗИЛКЕ: Одбојкашице сутра (2.00) у Бразилији у Лиги нација одмеравају снаге са домаћом селекцијом

foto nikola skenderija

- Probile smo led, dobile veoma neugodan Japan i nadam se da ćemo se protiv Brazila pokazati u najboljem mogućem svetlu. Nama više odgovora brazilski stil, od azijskog, tako da ćemo lakše da se priviknemo na njihovu igru. One su fizički jača reprezentacija od Japana, ali su i sporije u odnosu na njih. Možemo da se nadigravamo sa njima - kaže za sajt OSS Slađana Mirković.

Optimizam krasi i Aleksandru Jegdić:

- Pobedom nad Japanom vratilo nam se samopouzdanje, nadam se da ćemo protiv Brazilki nastaviti u dobro ritmu, vratila nam se pozitivna energija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)