ŠUMADINCI VERUJU U PODVIG: Vaterpolisti Radničkog se nadaju da mogu da iznenade Partizan

Novosti online

15. 05. 2023. u 20:44

UZBUDLjIVA je i borba za treće mesto u Superligi vaterpolista, jer vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Zato se igrači Radničkog nadaju da sutra (20.00) na Banjici u revanš meču mogu da pobede Partizan i tako izbore majstoricu, koja bi se odigrala 19. maja u Kragujevcu.

ШУМАДИНЦИ ВЕРУЈУ У ПОДВИГ: Ватерполисти Радничког се надају да могу да изненаде Партизан

FOTO: M. Vukadinović

- U prvoj utakmici nismo igrali toliko loše. Imali smo igru, ali nismo znali to da materijalizujemo. Posustali smo u finišu, ne mogu da kažem da je to bilo opuštanje, više neki pad koncentracije i možda neiskustvo nekih mlađih igrača, s obzirom na to da nismo u punom sastavu već neko vreme - ističe za sajt Radničkog Stefan Todorovski.

Ono što hrabri Šumadince je pobede u Hanoveru (12:7) u 13.kolu grupe A lige šampiona.

- U Hanoveru smo odigrali dobru utakmicu koja bi trebalo da nam bude zamajac za Partizan. Biće nam jako teško na "Banjici", svakako teže nego u Kragujevcu, ali moramo da zbijemo redove i pokušamo da napravimo "brejk". Pre svega mislim da je potrebno da odigramo bolju odbranu, kako individualno, tako i ekipno i mislim da bismo tako mogli do pobede. Jako je važno da dođemo do trećeg mesta, jer nam od toga zavisi u kom ćemo evropskom takmičenju igrati naredne godine - naglašava Todorovski.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)