POBEDNIČKI DO KRAJA: Rukometaši žele da u četvrtak savladaju Finsku, a u nedelju Slovačku i na pravi način odu na EP

Novosti online

24. 04. 2023. u 13:08

MATEMATIKA ih ne zanima. Rukometaši žele pobednički da završe kvalifikacije za odlazak na EP od 12. do 29. januara iduće godine u Nemačkoj. "Orlovima" je dovoljan jedan bod da overe vizu, ali ne kriju da nameravaju da u četvrtak (18.00) u Vantu savladaju Finsku, a u nedelju, 30. aprila (18.00) u Novom Sadu i Slovačku.

ПОБЕДНИЧКИ ДО КРАЈА: Рукометаши желе да у четвртак савладају Финску, а у недељу Словачку и на прави начин оду на ЕП

FOTO: RSS

Puleni Tonija Đerone juče su u Beogradu počeli mini-pripreme za poslednje duele u grupi 2, u kojoj su Norvežani i oni dominirali. Srbi u sredu putuju za Helsinki, a dan kasnije u Vantu igraju sa Fincima. Potom ih u nedelju očekuje spektakl u novosadskom SPENS-u.

- Ovo što sam doživeo na poslednje dve utakmice u Srbiji je neverovatno. Prvo protiv Slovenije u Kragujevcu, a potom u Novom Sadu protiv Norveške nikad nisam doživeo i to su utakmice o kojima se sanja. Pozvao bih publiku da u poslednjem meču u Novom Sadu dođe u što većem broju i da na pravi način završimo kvalifikacije za EP u Nemačkoj. I ne dovodi se u pitanje da moramo da pobedimo u poslednje dve utakmice - ističe za sajt RSS stub odbrane "orlova" Ilija Abutović.

Ni jedan od najmlađih u našem taboru Stefan Dodić ne krije radost što su se ponovo okupili:

- Srećan sam što smo svi zdravi i što spremno dočekujemo kraj kvalifikacija. Radujem se novoj prilici da igram uz ove sjajne momke. U Finsku idemo po pobedu, nikog ne potcenjujemo, ali ne bežimo ni od uloge favorita.

TABELA: Norveška 6, Srbija 6, Finska 2, Slovačka 2 boda.

Abutović: Kruna generacije

ILIJA Abutović se nada da će rukometaši da blistaju na EP :

- Često razgovaram sa selektorom Tonijem Đeronom, razume da sam na zalasku karijere, ali ja sam i dalje tu, dajem sve od sebe i nadam se da će EP u Nemačkoj da bude kruna ove generacije.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka” 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!