SKANDAL, TRENER GA OŠAMARIO, A ON GA BRANI: Mladi odbojkaš tvrdi da je to bio samo motivacioni gest

Novosti online

13. 02. 2023. u 18:22

POLjSKI mediji bruje o treneru Pjotru Lebiodu, koji je ošamario svog igrača. I čude se što ga mladi odbojkaš, ali i ostali igrači Hemarpola Norvida brane. Inače, sve se zbilo u Čestahovu za vreme jedne utakmice na takmičenju juniora.

СКАНДАЛ, ТРЕНЕР ГА ОШАМАРИО, А ОН ГА БРАНИ: Млади одбојкаш тврди да је то био само мотивациони гест

foto fejsbuk ks norvid čestahova

- Znam da na snimku izgleda da me je udario dosta jako, ali zaista nije tako. Lagano me je ošamario i rekao "glavu gore, hajde, hajde, hajde da se igramo. To je bila motivaciona stvar. Ne mogu da kažem ništa liše o njemu - rekao je za poljske medije mladi igrač, koji je tražio da ostane anoniman.

Inače, posle turnira mladi igrači su se fotografisali sa majicom sa natpisom: "Ostavite trenera, ne tražite senzaciju na silu".

Drugi mladi igrač Norvida Šimon Kupčiv je za medije rekao:

- Nas 13 ne živi u Čenstohovi, mi živimo u studnetskom domu. Trener birne o nama i može se slobodno reći da je on naš zaštitnku. Možete mu se obratiti za bilo šta i uvek će pomoći koliko može.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri