ŠUMADINCI ŽELE DA SE REVANŠIRAJU PARTIZANU: Odbojkaši Radničkog smatraju da će dokazati da su bolji od crno-belih

Novosti online

10. 02. 2023. u 15:06

VREME je za revanš. Odbojkaši Radničkog žele sutra da se "osvete" Partizanu za eliminaciju u polufinalu Kupa Srbije. Podsetimo, Kragujevačani su u prvom meču pobedili sa 3:1, ali su crno-beli u Beogradu slavili sa 3:0. Ekipa Bojana Janića je i u prvom prvenstvenom okršaju bila bolja - 3:0. Ulaz na utakmicu je slobodan.

ШУМАДИНЦИ ЖЕЛЕ ДА СЕ РЕВАНШИРАЈУ ПАРТИЗАНУ: Одбојкаши Радничког сматрају да ће доказати да су бољи од црно-белих

Foto Grad Kikinda

- Posle dobrog izdanja i veoma važne pobede na gostovanju u Novom Sadu, očekuje nas još jedan duel sa Partizanom, koji trenutno drži drugo mesto na tabeli. Radi se o jednoj veoma kvalitetnoj i uigranoj ekipi, koja ove sezone ima ozbiljne ambicije u oba domaća takmičenja. Dobro smo trenirali i spremali se za ovaj meč, a svakako da nam nedavna eliminacija u polufinalu Kupa Srbije predstavlja dodatni motiv da uz podršku naše verne publike dođemo do još jednog vrednog trijumfa - ističe za sajt Radničkog Bogdan Stanojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)