SABADELJ MORA PASTI: Vaterpolisti Novog Beograda sutra (19.00) gosti vucešampiona Španije

S. K.

07. 02. 2023. u 13:47

OZBILjNO i sa Sabadeljom. Vaterpolisti Novog Beograda u sredu (19.30) u sedmom kolu grupe B Lige šampiona gostuju viceprvaku Španije odlučni da osvoje ceo plan. Ekipa će i ovog puta biti oslabljena, jer su van stroja zbog povreda Nikola Jakšić i Radomir Drašović.

САБАДЕЉ МОРА ПАСТИ: Ватерполисти Новог Београда сутра (19.00) гости вуцешампиона Шпаније

Foto arhiva VN

- Ovo je još jedna veoma bitna utakmica za nas. Ne zavarava nas što je Sabadelj poslednji na tabeli, jer je reč o veoma kvalitetnoj ekipi. Poslednjih nedelja su pokazali da podižu nivo svoje forme, što je bilo posebno evidnetno u finalu Kupa Kralja, gde su tek posle peteraca izgubili od Barselonete - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Kormilar prvaka Srbije nada se da je ekipa izvukla pouke posle poraza u finalu Kupa od Crvene zvezde:

- Nadam se da smo uspeli da se stabilizujemo i vratimo na pravi kolosek. Mislim da smo spremni i sa velikim nestrpljenjem i željom za pobedom dočekujemo duel sa Sabadeljom.Predstoji nam teško gostovanje, a ako reagujemo na pravi način ostvarićemo željeni rezultat.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024