BRAVO MILICE: DŽudistkinja Nikolić donela srebro sa GP u Parizu

Novosti online

05. 02. 2023. u 17:53

SRPSKA džudistkinja Milica Nikolić osvojila je srebrenu medalju u kategoriji do 48 kilograma na Gren slemu održanom u Parizu.

БРАВО МИЛИЦЕ: Џудисткиња Николић донела сребро са ГП у Паризу

FOTO: IJF

Pobednica u finalnom duelu i osvajačica zlata na jednom od najprestižnijih svetskih takmičenja bila je domaća džudiskinja Pont Blandin.

Ovim srebrim odličjem, 28-godišnja srpska džudistkinja Milica Nikolić je došla do 21. medalje sa turnira Svetske džudo federacije.

Milica je na putu do finala savladala Turkinju Azak, zatim Japanku Tacukavu i u polufinalu takmičarku iz Španije Lapuertu.

Jedna od najboljih srpskih džudistkinja i članica Džudo kluba Rakovica je na jedan vaza ari izgubila u finalu od Blandin koja je imala veliku podršku francuske publike u čuvenoj pariskoj dvorani, koja je tradicionalno ispunjena do poslednjeg mesta za ovo džudo nadmetanje.

"Na kampu u Austriji su radile zajedno sparing borbe. Pokušavali smo da nađemo taktiku za Francuskinju, ali ona nije pokazala slabe tačke. Milica se borila sjajno i došla je do izvanrednog rezultata," izjavio je Milicin trener Nemanja Petrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSEBAN GOST NA BEOGRADSKOM MARATONU: Majk Niši prisustvuje trci u glavnom gradu Srbije