PARTIZAN ŽELI POBEDU, A ZVEZDA REVANŠ: Večiti rivali sutra (19.00) na Banjici odmeravaju snage u Superligi Srbije

S. K.

03. 02. 2023. u 13:59

VEČITI rivali otvaraju drugi deo Superlige Srbije. Vaterpolisti Partizana žele u subotu (19.00) na svojoj Banjici da još jednom potope Crvenu zvezdu, koja posle osvajanja Kupa Srbije mašta o revanšu.

ПАРТИЗАН ЖЕЛИ ПОБЕДУ, А ЗВЕЗДА РЕВАНШ: Вечити ривали сутра (19.00) на Бањици одмеравају снаге у Суперлиги Србије

FOTO: M. Vukadinović

- Ovo je izazovna utakmica za nas - ističe strateg Partizana Miloš Korolija. - Želimo napredujemo iz meča u meč, tako da hoćemo da budemo bolji nego u polufinalu Kupa protiv Novog Beograda. I tada smo verovali u pobedu, nismo razmišljali da skupo prodamo kožu, tako da nema razloga da ne potvrdimo trijumf iz prvog dela sezone nad Zvezdom, kada smo na Dorćolu slavili sa 10:6. Crveno-beli su osvajanjem Kupa pokazali da su kvalitetni,iskusni, da su mnogi letos neopravdno potcenili njihova pojačanja, centra Semana i Vasića.

Crveno-beli su trijumf u Kupu i veliku pobedu nad Novim Beogradom proslavili dan, dva, a onda su počeli da grade taktiku za crno-bele.

- Svi igrači su svesni šta nas čeka i spremni da pokažu svoj kvalitet. Partizan je mlada ekipa, igra koja, kao i mi, igra srcem, tako da moramo da pružimo maksimum da bismo pobedili. Premašili smo plan, ali i dalje ostaje cilj da na kraju prvenstva budemo treći kako bismo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona - jasan je trener Crvene zvezde Aleksandar Filipović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)