MILIĆ I OCVIRK U VOJVODINI: Prvak Srbije u rukometu ima velike ambicije u novoj sezoni

Novosti online

05. 10. 2022. u 13:30

RUKOMETAŠI Vojvodine su iz dana u dan sve jači. Šampion Srbije angažovao je desnog beka reprezentacije Srbije Milana Milića i iskusnog levog beka Slovenca Gregora Ocvirka.

МИЛИЋ И ОЦВИРК У ВОЈВОДИНИ: Првак Србије у рукомету има велике амбиције у новој сезони

FOTO: Grad Zrenjanin

 Milić je stigao iz Zagreba, a pre toga branio je boje Nanta, dok se Ocvirk posle par meseci vratio u klub.

- Dolaskom Milića i Ocvirka ekipa je kompletirana.

Pojačanja treba da isprate ambicije koje su zacrtane u dogovoru sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem i Dušanom Bajatovićem, nesumnjivo liderima novosadskog sporta. Svi u klubu smo zadovoljni uslovima u kojim radimo, atmosferom oko kluba, interesovanju navijača i sponzora koje ove sezone nesumnjivo predvodi jedan privredni gigant kakav je Energotehnika Južna Bačka, što RK Vojvodinu postavlja na nivo da u narednom periodu mora razmišljati i o ozbiljnom evropskom iskoraku - kaže za sajt RK Vojvodina generalni direktor Darko Jevtić.

Milan Milić ističe da je prezadovoljan što je došao u najbolji srpski klub:

- Sistem koji ima Vojvodina je prepoznatljiv svuda. Osvajaju se trofeji, a istovremeno svi igrači napreduju. Svako želi da dođe u takav klub.

Gregor Ocvirk naglašava da ima osećaj da i nije odlazio iz Vojvodine i da je zavoleo grad i klub: - Idemo da osvojimo nove trofeje i da u Evropi doguramo što više.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KURTIJEVA POLICIJA BACA ŠOK BOMBE: Drama na severu Kosova i Metohije