RASTEMO KAO EKIPA: Strateg odbojkaša Crvene zvezde Igor Žakić veruje da će biti pravi kada je najvažnije

S. K.

04. 10. 2022. u 13:35

ODBOJKAŠI Crvene zvezde i ove godine imaju velike ambicije. Stratega crveno-belih Igora Žakića ne brinu porazi na turniru, pa ni od Partizana na memorijalu "Mija Todorović" u Topoli, jer smatra da je najvažnije da proveri mogućnosti svih igrača i da se ekipa uigra.

РАСТЕМО КАО ЕКИПА: Стратег одбојкаша Црвене звезде Игор Жакић верује да ће бити прави када је најважније

FOTO: Tanjug

- Prijateljski turniri su tu za uigravanje, nismo imali neki imperativ rezultata. Želeo sam da vidim kako se ekipa ponaša u situacijama kada recimo gubimo, kada su tesni krajevi setova. Tu se i videlo na čemu moramo da radimo, verujem da ćemo da rastemo kao ekipa kako sezona bude išla svojim tokom - istakao je za sajt Crvene zvezde trener Igor Žakić.

Strateg crveno-belih je podvukao da mu je najbitnije da ekipa, koja je dosta izmenjena u odnosu na prošlogodišnji sastav, raste iz nedelje u nedelju. Žakić je naglasio da će biti spremni za domaća takmičenja i Kup CEV.

- Većina naših igrača se ne nalazi prvi put u takvoj situaciji. Znaju oni kako da se nose sa tim. Sa druge strane imamo dosta dobar roster, da možemo da rotiramo u slučaju da stvari ne krenu kako treba ili da dođe do nekog velikog zamora. Spremni smo na svim poljima, psihički, fizički. U dobroj smo formi u kojoj bismo i trebali da budemo pred početak prvenstva - naglasio je Žakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti