TROFEJ KARPATA BIO PUN POGODAK: Kapiten rukometašica Jovana Stoiljković smatra da su im koristile utakmice u Rumuniji

Novosti online

02. 10. 2022. u 22:46

RUKOMETAŠICE Srbije ostavrile su dve pobede (Španija 30:28, Austrija 30:29) i poraz (Rumunija 20:26) na Trofeju Karpata u rumunskoj Bistrici. Naše dame zadovoljne su ostvarenim na turniru i ubeđene su da će im utakmice pomoći da dođu do željene forme na EP od 4. do 20. novembra u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

ТРОФЕЈ КАРПАТА БИО ПУН ПОГОДАК: Капитен рукометашица Јована Стоиљковић сматра да су им користиле утакмице у Румунији

Tanjug

- Od izuzetnog je bilo značaja da ponovimo neke stvari koje smo radile na Svetskom prvenstvu u Španiji. Nije bilo puno novih devojaka, a i te mlađe su već neko vreme sa nama, imale su priliku da igraju zajedno na Mediteranskim igrama, tako da su polako ušle u sistem i prate nas. Bile su ovo tri jake utakmice u tri dana i nama je značilo da pogledamo gde grešimo i da to ispravimo za predstojeće Evropsko prvenstvo. Rezultat nije bio prioritet na ovom turniru, ali svakako dve pobede nisu mala stvar za dalji rad i samopouzdanje. Srećne i zadovoljne završavamo ovu akciju, spremne da ispravimo neke stvari za prvenstvo gde nas očekuje veoma teška grupa - istakla je za sajt RSS kapiten Jovana Stoiljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)