ŠTA dete zna šta je pritisak? Rečenica komentatora RTS-a Radoslava Raleta Simića najbolje govori o rezultatu Adriane Vilagoš.

Komentari (5)

marko

21.08.2022. 09:06

Ona je fenomen! Baciti koplje blizu svetskog juniorskog rekorda sa 17 godina!!! Pojavi se jednom u 50 godina ovakav talenat. Nadam se da ga necemo upropastiti.

nesto sasvim nevazno

21.08.2022. 09:56

...vazno,po meni...???Toliku podlost i nepostovanje,ja jos nisam video!!!Opste je pravilo:Prvak,prvakinja,u sredini.Sa desne strane,je drugi,druga,a sa leve strane,je treci,treca.Nikako mi se nijesvidelo to kako se Cehinja postavila!!!Fotografija je odradjena!Svetska glasila su je prenela...Ko ne cita tekst,sta ce reci komsiji???Ne zato sto nezna da cita!!!Dovoljno mu je da vidi sliku i postavku atleticarki na njoj!!! I on "zna" kakav je raspored bio!....Znate kako,ako si toliko iskusan,iskusna,i toliko godina se boris,na svim takmicenjima...Red je majka mu stara,da znas i za to pravilo!To sto je ona,jos uvek bila pod utiskom da je odagnala nasu atleticarku na trece mesto,smatrajuci stvar zavrsenom,u svojoj masti,ne opravdava postupak!!!Po meni,nedopustivo!Dali je kaznjivo?Neka o tome odluce svetski "delioci pravde"...Nasa devojka,u svom tom odusevljenju,nazalost,nije mogla da to uoci.Cak i da jeste,kako bi to bilo ruzno,da Cehinji pokaze gde joj je mesto...Mozda bim je cak zbog toga i diskvalifikovali....???Sa njima se nikad nezna!U slucaju da je moja primedba neosnovana,svima se izvinjavam!Mene licno,jos jednom,je razalostila!

Bg

21.08.2022. 15:52

Bravo devojko, trebamo joj dati podršku u daljoj karijeri i Ona će to vratiti kroz medalje i radost uspeha. Retke su ovako skromne, vredne i uspešne mlade osobe, devojke koje moraju postati pravo merilo vrednosti svih mladih Srbije, želi joj zdravlja i uspeha u daljem treningu i takmičenjima.