"OVO JE OZBILJNA BLAMAŽA!" Puko film selektoru vaterpolo reprezentacije, Dejan Savić zapretio igračima: Uvešću embargo!

Novosti online

28. 07. 2022. u 17:36

SELEKTOR vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je na sebi svojstven način - potpuno otvoreno i bez dlake na jeziku, analizirao nastup "delfina" na završnom turniru Svetske lige u Strazburu.

ОВО ЈЕ ОЗБИЉНА БЛАМАЖА! Пуко филм селектору ватерполо репрезентације, Дејан Савић запретио играчима: Увешћу ембарго!

foto: EPA

Reprezentacija Srbije zauzela je peto mesto na takmičenju u Francuskoj, a trofejni stručnjak tamošnje nastupe svoje ekipe (podmlađene i oslabljene, što za njega nije alibi) ocenjuje ovako:

"Ovo je ozbiljna blamaža! Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira", izjavio je Savić, a preneo Vaterpolo savez Srbije.

Srbija je u Strazburu igrala bez osmorice standarnih prvotimaca, standardnih i posle prošlogodišnjeg odlaska brojnih asova, ali...

"Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje i želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo, ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji", istakao je Savić.

Trofejni trener najavio je promene u budućem periodu.

"Možda ću morati ja da se promenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano", izjavio je Savić, podsećajući da je Srbija i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti zauzela petu poziciju.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu