CELA SRBIJA PRIČA O OVOM SNIMKU: Igrači "kidnapovani" - dovedeni u Novi Sad u crnim džipovima (VIDEO)

Novosti online

19. 07. 2022. u 12:11

ODMAH je jasno da je posredi najoriginalniji način predstavljanja novih pojačanja.

ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ОВОМ СНИМКУ: Играчи киднаповани - доведени у Нови Сад у црним џиповима (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Instagram/KMF Novi Sad

Neverovatan video dolazi nam iz Novog Sada, a u fokusu je futsal ekipa KMF Novi Sad, koji ima odlične marketinške veštine.

Na svom Instagram profilu objavili su da su Slobodan Rajčević i Nikola Matijević nova pojačanja ovog tima, a posebno se priča o načinu na koji su predstavljeni - oni su kidnapovani!

KMF Novi Sad je objavio snimak koji traje oko minut i po i na kome maskirani muškarci u džipovima dolaze u Zrenjanin po Rajčevića. Radnja se zatim seli u Loznicu, gde su Novosađani „pokupili“ Matijevića.

– Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin, naveli su oni u opisu ovog snimka.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri