"ORLOVI" IZNENADILI I SELEKTORA KOLAKOVIĆA: Kormilar odbojkaša smatra da su detalji presudili u korist Francuza

S. K.

10. 06. 2022. u 11:09

KADA su rasterećeni, kada su motivisani, odbojkaši onda pokazuju svoj raskošni talenat. Naša podmlađena selekcija je sinoć u grupi B Lige nacija u Otavi pružili žestok otpor Francuskoj i može da žali što olimpijskom pobedniku nije oduzela makar još jedan set - 1:3.

ОРЛОВИ ИЗНЕНАДИЛИ И СЕЛЕКТОРА КОЛАКОВИЋА: Кормилар одбојкаша сматра да су детаљи пресудили у корист Француза

FOTO: EPA

- Bio je paklen meč. Mislim da smo neke stvari uradili bolje nego na treninzima. Odlučili su neki detalji, koje možda još nismo usavršili, kao druga lopta u organizaciji igre... U suštini, momci su pokazali vrhunski kvalitet, igrali su na visokom nivou, koji ni ja nisam očekivao protiv ovakve Francuske. Šteta je što nismo osvojili još jedan set, možda bi meč otišao na drugu stranu, da ih pobedimo. Ono što nas krasi je energija, što svi igrači, bilo oni koji su na terenu ili na klupi žele pobedu. Nadam se da smo na dobrom putu, ali i da smo svesni da duel sa Francuskom moramo što pre da zaboravimo - istakao je za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

Jedan od naših najboljih igrača Pavle Perić žali za propuštenim prilikama u trećem i četvrtom setu:

- Imali smo svoje šanse. Dugo smo vodili u trećem setu, sve do 22:21, u četvrtom imali kontru za 24:24. Da smo osvojili još jedan set, igrali bismo peti, a on je lutrija. A onda je pitanje da li bi Francuzi bili u prednosti. Dali smo sve od sebe, više od 100 posto svojih mogućnosti, borili se. Ipak, oni su bili bolji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024