NA MESTU USPEHA: Posle osam godina Ratko Pavličević na klupi odbojkašica Zvezde

S. KRSTOVIĆ

04. 05. 2022. u 19:40

RATKO Pavličević se posle osam godina vratio na kormilo odbojkašica Crvene zvezde.

НА МЕСТУ УСПЕХА: После осам година Ратко Павличевић на клупи одбојкашица Звезде

FOTO: OK Crvena zvezda

Trofejni stručnjak je juče u prostorijama kluba potpisao dvogodišnji ugovor sa generalnim direktorom Nikolom Rosićem, uz nadu da će se dogodine opet dičiti duplom krunom, kao i partijama u Ligi šampiona.

Iskusni strateg je u svom prvom mandatu sa devojkama osvojio četiri duple krune i treće mesto u Kupu CEV. Njegovom povratku obradovale su se i bivše Zvezdine igračice, koje su mu poželele dobrodošlicu i poručile da nastavi da stvara vrhunske igračice.

- Vrlo brzo smo se dogovorili. Zvezda je moj klub, ovde sam počeo, sve što sam uradio, uradio sam u Zvezdi. Srećna je i moja porodica, jer zna kako se dobro i lepo osećam u klubu. Motivisan sam, znam šta me čeka, Zvezda je veliki klub, pun izazova, velikih šansi, očekivanja... Nije lako stvoriti opet sjajnu generaciju, ali se nadam ćemo uz predan rad, posvećenost, stvoriti nove šampionke. Prioritet nam je domaće prvenstvo, a Liga šampiona je veliki izazov. Ali, uvek sam govorio da treba težiti najvišim ciljevima - naglasio je Pavličević.

Posle promocije u Ljutice Bogdana 1, Pavličević je otišao u Skoplje, gde je započeo rad i sa muškom reprezentacijom Severne Makedonije.

- Ranije sam se dogovorio sa njima. Kako nisam statičan, želim da napredujem, taj neki poziv je i izazov za mene, jer su Makedonci dogodine domaćini grupe na EP. Ipak, Zvezda mi je prioritet, mada ću biti skoncetrisan i na Makedoniju - istakao je Pavličević. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu