UZNEMIRUJUĆE! OVAKO JE STRADAO HRVATSKI RUKOMETAŠ: Oboren bokserom, pa ga nepomičnog krvnički udarali u glavu (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2022. u 18:44

DVOJE ljudi je uhapšeno, a za glavnim osumnjičenim se traga, u slučaju preminulog hrvatskog rukometaša Denisa Tota. Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji obara u vodu neke ranije teorije da nije u pitanju nasilna smrt.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! ОВАКО ЈЕ СТРАДАО ХРВАТСКИ РУКОМЕТАШ: Оборен боксером, па га непомичног крвнички ударали у главу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Otkriveno je i ko je glavnoosumnjičeni - reč je o Angelu Gorgijevskom, od ranije poznatom policiji u regionu, pošto je pre šest godina hapšen zbog proizvodnje droge. On je rodom iz Maribora, pa se sumnja da je možda napustio Skoplje.

Posle prvih informacija, da je Tot krvnički pretučen, stigao je demanti iz skopske bolnice u kome se tvrdi dfa hrvatski rukometaš na sebi nema tragova nasilja, ali to je ubrzo opovrgnuto kada je obdukcija pokazala smrtonosne povrede mozga.

One su, pretpostavljalo se tada, nastale usled udaraca u glavu, a video koji se pojavio na Tviteru to može i da potvrdi. 

Tot je dobio udarac pesnicom u glavu (najverovatnije "bokserom") koji ga je oborio, a dok je nepomičan ležao dobio je još nekoliko udaraca nogom u glavu.

Na videu se mogu uočiti više osoba kako obaraju i udaraju Tota, a jedna od njih je i devojka K. L. koja ima 19 godina i koja je trenutno u zatvoru, zajedno sa 22-godišnjim A. K. dok ostali učesnici sa snimka, osim već pomenutog gorgijevskog, nisu identifikovani.

BONUS VIDEO - Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!