IVANA VULETA - PRIMER DA NE TREBA ODUSTATI: Od kraja karijere do krova sveta! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2022. u 12:37

IVANA Vuleta, nekada Španović, iznova je šampionka sveta. Najboljoj atletičarki niko nije bio ravan u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

ИВАНА ВУЛЕТА - ПРИМЕР ДА НЕ ТРЕБА ОДУСТАТИ: Од краја каријере до крова света! (ФОТО/ВИДЕО)

Screenshot / RSI

Skokom 7,06 metara nadmašila je rivalke i Srbiju još jednom učinila ponosnom.

Nije tajna da je Ivana Španović idol mnogim dečacima i devojčicama koji uplivavaju u svet sporta, a samim uvidom u način njenih priprema stiče se utisak koliko je rada i truda potrebno da bi neko postao najbolji na svetu!

Podsetimo, Ivana Španović je 2020. godine u julu slomila metatarzalnu kost desnog stopala. Napravila je pauzu, mnogi su predviđali i kraj karijere, ali se ona brzo vratila i pokazala da je s pravom najbolja na svetu.

- Uporna sam do beskonačnosti. Da nisam toliko bikovski uporna koliko jesam, odustala bih već hiljadu puta. Samo u protekle dve godine toliko sam loših stvari doživela, da neko ko nije toliko psihički jak bi spakovao stvari, otišao i bavio se nekim drugim stvarima - rekla je Ivana pre osam godina.

Put jednog šampiona popločan je napornim radom, odricanjem i posvećenošću, a pravi primer jeste Ivana koja pokazuje da nikada ne treba odustati!

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)