KRAJ ZA RK PARTIZAN U EVROPI: Crno-beli nesrećno pali u finišu Evrokup revanša u Rumuniji

S. K.

04. 12. 2021. u 23:16

Crno-beli su pre vremena stavili tačku na evropsku priču. Rukometaši Partizana su u revanš meču 16-finala Evrokupa poslednjim minutima ispustili beogradskih 30:26 protiv Minaura Baja Mare - 23:28 (11:12). Rumuni su se plasirali u osminu finala.

КРАЈ ЗА РК ПАРТИЗАН У ЕВРОПИ: Црно-бели несрећно пали у финишу Еврокуп реванша у Румунији

FOTO: M. Vukadinović

Hrabro su se Beograđani borili sa daleko iskusnijim rivalom. Dugo su odlevali pritiscima domaćina i činilo se da će da naprave podvig i izbore osminu finala.

Nažalost, Minaur je uz blagu pomoć sudija u finišu serijom 3:0 došao do željene pobede.

Rumuni su u prvom poluvremenu krenuli silovito, poveli sa 3:0, ali su se Beograđani brzo pribrali, izjednačili na 4:4 i uvek su stizali prednost domaćina od dva, tri gola.

Slično je bilo i u nastavku. Minaur je u 45. minutu poveo sa 21:17, da bi Partizan strpljivom igrom četiri minuta pre kraja golom Maksića smanjio na 25:23. Činilo se tada da je osmina finala blizu, ali je domaćin golovima Huta (2) i Buguleta uspeo da eliminiše tim Nenada Maksića. 

DVORANA u Baja Mari. Gledalaca: 1.000. Sudije: Rameš i Sureš Tijagarijah (Nemačka). Isključenja: Minaur 8 , Partizan 10 minuta. Sedmerci: Minaur 7 (7) , Partizan 3 (3).

MINAUR BAJA MARE: Razvan Pop, Bugulet 1, Nađ 1, Teka, Buzle 2, Vujović 4, Huta 2, Kabuc 1, Kotrč 12 (7), Čip 1, Busekan, Erik Pop, Vujić 4, Da Silva, Buzogani (6 odbrana), Terekov (2 odbrane).
PARTIZAN: Trnavac (6 odbrana), Dragović, Radovanović, Živković 4, Pisarić 1, Radivojević, Varga, Stojanović, Ivanović 6 (3), Kojadinović 3, Zečević, Čolović, Mičić 1, Popović, Maksić 6, Petrić 2.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu