REFLEKTORI I NA SEOSKIM TERENIMA Kraljevčani ulažu u razvoj lokalne sportske infrastrukture

G. ĆIROVIĆ

01. 12. 2021. u 16:35

Ukupno 60 članova svih uzrasnih kategorija lokalnog Fudbalskog kluba Ibar iz Mataruške Banje od nedavno na svom terenu nesmetano mogu da treniraju i u večernjim satima.

РЕФЛЕКТОРИ И НА СЕОСКИМ ТЕРЕНИМА  Краљевчани улажу у развој локалне спортске инфраструктуре

Gu u Kraljevu

Kraljevačka lokalna samouprava je, naime, obezbedila sredstva za postavljanje stubova javne rasvete, dok je klub finansirao nabavku reflektora tako da je teren potpuno osvetljen pa su fudbaleri dobili uslove za svoje aktivnosti bukvalno tokom čitavih 24 sata.

Gu u Kraljevu

Gradonačelnik Terzić (desno) u obilasku osvetljenog terena FK Ibar

Prema rečima gradonačelnika Kraljeva dr Predraga Terzića koji je sa svojim saradnicima i prestavnicima kluba i MZ Mataruška Banja obišao ovaj teren kraj Ibra, Grad je izdvojio sredstva i za postavljanje rasvete na fudbalskom igralištu u Drakčićima, kao i na terenima FK Polet u Ratini i FK Mlada krila u Metikošima.

- Cilj je da i u narednoj godini obezbeđujemo sredstva kako bismo osvetlili još seoskih fudbalskih terena na kojima treniraju i svoje utakmice igraju lokalni klubovi – rekao je gradonačelnik Terzić. - Važno je da mladi ljudi, pogotovo na seoskom području, imaju priliku da sprovode sportske aktivnosti i kada mrak pada oko 16.30, i da nemamo situaciju da u ovo doba godine ne postoji nikakav sportski i društveni život u čitavom nizu naselja i sela u okolini Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)