NOVI ORAO SLETEO U GNEZDO: Dragan Pešmalbek dobio zvaničnu potvrdu nastupa za reprezentaciju Srbije

Novosti online

10. 11. 2021. u 17:39

POJAČANJE za nacionalnu selekciju Srbije ozvaničeno je dva meseca pred početak Evropskog prvenstva za rukometaše.

НОВИ ОРАО СЛЕТЕО У ГНЕЗДО: Драган Пешмалбек добио званичну потврду наступа за репрезентацију Србије

FOTO: RSS

Dragan Pešmalbek je zvaničnim dopisom od strane Evropske rukometne federacije dobio potvrdu nastupa za selekciju Srbije i biće u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Toniju Đeroni za predstojeći EHF EURO. 

Nekadašnji juniorski reprezentativac Francuske, odlučio se da ponese nacionalni dres Srbije u seniorskoj selekciji, pa nakon rešavanja svih administrativnih poslova prepreka više nema – Dragan Pešmalbek je novi seniorski reprezentativac Srbije.

Pešmalbek se tokom ovogodišnjeg junskog okupljanja reprezentacije pridružio ekipi i debitovao u dresu Srbije na prijateljskim susretima sa Severnom Makedonijom u Nišu, kada je istakao zadovoljstvo zbog dobrog prijema u timu i još više zbog činjenice što je zaigrao za Srbiju.

Pivotmen Nanta u aktuelnom klubu za saigrača ima Milana Milića, a nedavno je potpisao ugovor sa Vespremom u čijim su redovima Vladimir Cupara i Petar Nenadić, a sa klupe ga predvodi naš Momir Ilić.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, a reprezentacija Srbije će na  Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)