NEZAPAMĆEN SKANDAL: Navijači u Peći veličali "Veliku Albaniju" i UČK, igrači Borca umalo linčovani! (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2021. u 11:45

VELIKU neprijatnost doživeli su rukometaši Borca iz Banjaluke na gostovanju u Peći.

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ: Навијачи у Пећи величали Велику Албанију и УЧК, играчи Борца умало линчовани! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjube/RTV Dukagjini

Rukometaši Borca kamenovani su od strane albanskih huligana u Peći, a treba istaći da su igrači iz Republike Srpske gostovali pod okriljem Evropske rukometne federacije (EHF) 

U Borcu iz Banjaluke kažu da sve ono što se dešavalo pre i tokom revanš utakmice protiv Bese u okviru 2. kola Evrokupa na tribinama nikako se ne može podvesti pod sport.

- Ne bi bilo pošteno reći da se domaćini nisu potrudili da nam obezbede sigurnost, ali nije bilo nimalo prijatno. Već kada smo došli rečeno nam je da ne smemo izlaziti iz hotela, a sve je eskaliralo pred utakmicu. Rekli su nam da bi bilo dobro da putujemo autobusom koji su nam oni obezbedili, a kada smo stigli pred dvoranu, kamenica je pogodila prozor pored kog je sedeo Aleksandar Milićević - naveli su iz Borca, a prenosi "Kurir" .

Sa tribina su se čule pesme UČK paravojne formacije, kao i brojne uvrede na račun srpske države i građana naše zemlje. Dok je veliki broj prisutnih nosio majice sa motivima zastave "Velike Albanije": 

- Jedan od igrača je psovao majku našim igračima... Jednostavno, atmosfera je bila više nego neprijateljska, pa smo srećni što smo bez povreda došli kući, izuzimajući Lukića i Kneževića, koje su ipak zaradili na terenu i brzo će se oporaviti - poručeno je iz Borca.

Besa je na kraju u krajnje neprijateljskoj atmosferi savladala Borac 29:22. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024