ŠAMPIONI ŽIVOTA: Stonoteniseri paraolimpijci gosti u Gradskoj kući Novog Sada

S.B.

17. 09. 2021. u 14:39

REPREZENTATIVCI Srbije u stonom tenisu za sportiste sa invaliditetom, koji su se sa Paraolimpijskih igara iz Tokija vratili sa osvojenim bronzanim odličjem, danas su bili gosti Miloša Vučevića, novosadskog gradonačelnika, u Gradskoj kući, kojem su u znak zahvalnosti na podršci poklonili dres sa potpisima.

ШАМПИОНИ ЖИВОТА: Стонотенисери параолимпијци гости у Градској кући Новог Сада

Foto: S.Bajić

Naši paraolimpijci Borislava Perić Ranković i Nada Matić, osvajačice medalje, Ana Prvulović i Mitar Palikuća uz selektora Zlatka Keslera i trenere, Lazara Kurteša, Srđana Tomičića i Romanu Romanov, vidno raspoloženi gradonačelniku Vučeviću predočili su planove priprema i takmičenja do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

- Presrećan sam što po tradiciji dočekujem naše sportiste, lica poznata u celoj Srbiji, koja nas obraduju na svakoj velikoj svetskoj smotri sporta - kaže Vučević.

- Oni su šampioni sporta, ali pre svega šampioni života u kojem pobeđuju pored svih onih stvari koje ih okružuju. Grad će svakako nastaviti da pomaže naše sportiste i siguran sam da će stonoteniseri osvojiti još mnogo odličja.

U ime paraolimpijaca, Borislava Perić Ranković je istakla da su ponosni na uspeh kojim pronose ime Novog Sada i Srbije po svetu.

- Radosni smo kada zajedno možemo da podelimo uspeh, jer iza svih rezultata stoji naš grad i gradonačelnik, jer nam njihova podrška omogućava da se posvetimo treniranju. Nadam se da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno i nastaviti tradiciju uspeha – rekla je Borislava.

BONUS VIDEO - SPORTSKI HEROJI KOJI SU DOŠLI U TOKIO DA OSTVARE SVOJE SNOVE

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)