SLOVENIJA U SUZAMA - KAKVA TRAGEDIJA: Dončić i ekipa izbačeni u poslednjoj sekundi - Batum "bananom" uništio Lukin pas (VIDEO)

Novosti

05. 08. 2021. u 14:49

U drugom polufinalu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju, Francuska je posle velike drame savladala Sloveniju 90:89 i u borbi za zlato će igrati protiv SAD koje su prethodno pobedile Australiju.

СЛОВЕНИЈА У СУЗАМА - КАКВА ТРАГЕДИЈА: Дончић и екипа избачени у последњој секунди - Батум бананом уништио Лукин пас (ВИДЕО)

Foto: RTS printskrin, Tanjug/AP

Heroj meča bio je Nikolas Batum koji je fantastičnom odbranom i blokadom doneo trijumf Francuzima - i to u poslednjim sekundama, na polaganju Klemena Prepeliča.

Kod pobedničke ekipe najbolji su bili Nando De Kolo (25 poena) i Evan Furnije (23), dok su kod Slovenaca najistaknutiji bili Majk Tobi (23 poena), Prepelič (17) i Luka Dončić koji je uz 16 poena zabeležio i neverovatnih 18 asistencija i 10 skokova.

Igrao je Dončić i povređen, rakrvario je lakat u prvom poluvremenu, ali to ipak nije bilo dovoljno da se savlada iskusna ekipa Francuske.

Pogledajte i sami kako je izgledao poslednji napad na utakmici. Tačnije, kako je izgledala poslednja odbrana...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (4)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti