"DA POBEĐUJEMO SVI ZAJEDNO": Novak Đoković iz Tokija poslao poruku košarkaškoj legendi Radmilu Mišoviću

V. I.

28. 07. 2021. u 15:17

NAJBOLjI teniser sveta svih vremena Novak Đoković uputio je poruku legendi čačanske i jugoslovenske košarke Radmilu Mišoviću sa Olimpijskih igara u Tokiju.

ДА ПОБЕЂУЈЕМО СВИ ЗАЈЕДНО: Новак Ђоковић из Токија послао поруку кошаркашкој легенди Радмилу Мишовићу

FOTO: AP/Tanjug

On se u društvu proslavljenog košarkaškog trenera, a sada predsednika OKS Božidara Maljkovića, obratio Mišoviću video porukom:

- Veliko poštovanje, Radmilo, dug život Vam želim, da pobeđujemo svi zajedno. Veliki pozdrav iz Japana od celog Olimpijskog tima. Veliki pozdrav - naveo je Đoković.

Ovo je zapravo bio odgovor na poruku koju je Mišović pred polazak na Olimpijske igre poslao Maljkoviću, a u kojoj je bilo ispisano:

- Poštovani predsedniče, dragi prijatelju, šaljem vam ovu poruku da pozdravite sve sportiste koji putuju u Tokio, i ujedno da im poželim da osvoje medalju. Posebno se obraćam Noletu Đokoviću, pravom vođi koji je navikao da se bori, da iz poraza doživi najveće pobede. Srećno svima, živela Srbija!

Čačanskoj košarkaškoj legendi je odmah potom uzvraćena poruka sa: "Hvala ti, legendo!", a par dana je stigla i video poruka Đokovića, što je silno obradovalo Mišovića, koji je kazao da je ovim "Nole još jednom pokazao koliko poštuje Srbiju, sve sportiste i sportske radnike u našoj zemlji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a