POPOVIĆ PRED MEČEVE SA ZVEZDOM: Jedva čekamo finale, voleo bih da bude navijača na tribinama

Novosti online

13. 05. 2021. u 16:28

PRVA utakmica finalne serija ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju, 16. maja od 18.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić". O predstojećim mečevima govorio je košarkaš Podgoričana Petar Popović.

ПОПОВИЋ ПРЕД МЕЧЕВЕ СА ЗВЕЗДОМ: Једва чекамо финале, волео бих да буде навијача на трибинама

FOTO: N. Paraušić

Bek kluba iz Crne Gore ističe da je atmosfera u ekipi odlična i da svi sa velikim nestrpljenjem očekuju prvi meč.

- Atmosfera u ekipi je odlična, jedva čekamo finale. Zvezda je kvalitetna, imaju svoje adute, ali imamo ih i mi. Moramo biti spremni za sve mečeve, jer će sigurno biti teški. Sve misli su usmerene na prvu utakmicu i probaćemo da ostvarimo pobedu već na otvaranju serije u Beogradu - rekao je Popović, a prenele "Vijesti".

Za sada nije poznato da li će i koliko biti publike na tribinama dvorana "Aleksandar Nikolić" i "Morača".

- Poslednji put kada smo igrali u Beogradu, a to je bilo davno, bilo je bez publike. Organizatori treba da odgovore na to pitanje hoće li biti navijača ili ne. Što se mene tiče, ja volim kad ih ima na tribinama, kada se oseća takmičarska atmosfera u sali. Video sam i izjavu trenera Bajića. U Beogradu je uvek potpuno drugačija atmosfera kada krene plej-of. Jedva čekamo utakmicu i iskreno bih voleo da bude malo navijača i da se oseti ta plej-of atmosfera. Ipak je finale i lepše je kada ima barem malo publike u dvorani - zaključio je 24-godišnji Centinjanin.

Podsetimo, šampion ABA lige postaće ekipa koja prva stigne do tri pobede. Prve dve utakmice igraju se u Beogradu, pa se serija potom seli u Podgoricu. Eventualna majstorica igrala bi se u prestonici Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega