POTVRĐENO: MARKOTA NAPUSTIO CIBONU! Poznato šta se dešavalo u svlačionici između njega i Jovanovića

Novosti online

02. 04. 2021. u 14:25

OGLASILI su se Cibona i Damir Markota posle sukoba sada već bivšeg košarkaša Cibone sa trenerom Vladimirom Jovanovićem. Epilog sukoba je raskid saradnje kluba i igrača, pa je Markota zabeležio mali jubilej - peti odlazak iz kluba u kome je ponikao.

ПОТВРЂЕНО: МАРКОТА НАПУСТИО ЦИБОНУ! Познато шта се дешавало у свлачионици између њега и Јовановића

FOTO: ABA liga

Posle nesporazuma u prvoj četvrtini meča Cibone i Gorice u prvenstvu Hrvatske trener vukova Vladimir Jovanović rešio je da Markotu, koji je počeo meč, već posle nekoliko minuta igre izvede i ostavi na klupi do poluvremena. Oni su se zatim posvađali u svlačionici, pa iskusni košarkaš nije bio ni na klupi u preostale dve četvrtine.

Markoti je odmah nakon lupanja vratima u svlačionici Cibone poručeno da više ne mora da dolazi na treninge, a klub se jutros oglasio i zvaničnim saopštenjem u kome se potvrđuje da je saradnja prekinuta.

- U ime kluba želim da zahvalim Šveđi na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovde. Žao mi je što se rastajemo pre vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvek biti otvorena - poručio je sportski direktor Marin Rožić.

Za zvanični sajt kluba kratku izjavu je dao i sam košarkaš koji je pristao na sporazumni raskid saradnje.

- Klubu želim da se zahvalim na pruženoj prilici i na svim lepim godinama koje sam proveo ovde i uspomenama koje ću pamtiti ceo život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu da pružim svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, rešili smo to između sebe i tako će i ostati - rekao je Damir Markota.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna