RADONJIĆ: Puni respekt za Cibonu! VOLDEN: Da nastavimo s pobedama

Novosti online

16. 03. 2021. u 11:03

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonić pohvalio je narednog protivnika Cibonu, istakavši da su Zagrepčani podigli kvalitet igre u poslednje vreme.

РАДОЊИЋ: Пуни респект за Цибону! ВОЛДЕН: Да наставимо с победама

Kori Volden Foto N. Paraušić

Cibona gostuje u Beogradu od 18 časova u odloženoj utakmici 14. kola regionalnog takmičenja.

- Cibona je podigla kvalitet igre. To je tim sa izuzetno talentovanim igračima i odličnim trenerom koji ih vodi. Moramo da im ukažemo puni respekt. U poslednja dva kola savladali su Partizan kao gosti, igrali su egal meč protiv Budućnosti. Energetski i sa jakom i velikom koncentracijom moramo da pristupimo toj utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat, koji će nam omogućiti da možemo da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu - rekao je Radonjić.

 Radonjić ni na ovom meču neće moći da računa na kapitena Branka Lazića koji još ispašta grehe isključenja u Splitu.

- Očekuje nas mlada vrlo talentovana ekipa, uz raspored u kome se nalazimo, i formu koju su pokazali u poslednje vreme, ovoj utakmici svakako moramo da pristupimo maksimalno oprezno i uz svako poštovanje protivnika. Utakmica sa Partizanom je donela određenu potrošnju, ali mi želimo da nastavimo sa pobedama. Protiv Cibone bez obzira što imamo minimalno vreme da se pripremimo, moramo da odigramo uz pristup, želju i energiju koju smo pokazali u prethodnom periodu, kako bi došli do bodova i nastavili izuzetno napornu nedelju - rekao je Kori Volden.

Zvezda je pobedila na poslednjih 14 duela protiv vukova sa Tuškanjca, a ukupan skor u ABA ligi je 26:11 za crveno-bele.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!