ČUO DA MOŽE DA SE IGRA SA SRBIJOM PA HOĆE NAZAD U REPREZENTACIJU: Hezonja odbijao pozive, sada Hrvatska ne želi njega

Novosti online

04. 02. 2021. u 18:14

HRVATSKI košarkaš Mario Hezonja već dva meseca je bez kluba, a kako stvari stoje neće u skorije vreme ništa promeniti. On još uvek nije našao klupski angažman, ali se javio reprezentaciji.

ЧУО ДА МОЖЕ ДА СЕ ИГРА СА СРБИЈОМ ПА ХОЋЕ НАЗАД У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Хезоња одбијао позиве, сада Хрватска не жели њега

Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Bivši košarkaš Orlanda od 2016. godine i Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru nije igrao za nacionalnu selekciju.

U prošlosti je odbijao pozive, nalazio izgovore, nije se javljao. Hrvati su zbog toga revoltirani, a on je izrazio želju da se vrati u reprezentaciju.

- Tačno je, ali postoji procedura kako se javljate Savezu i selektoru. Mogao se obratiti meni, Dinu Rađi ili Veljku Mršiću, a ne preko nekih posrednika. Najblaže rečeno, to je neozbiljno. Ne želim više ništa da komentarišem na tom nivou - rekao je nekadašnji košarkaš, a sada funkcioner Stojko Vranković.

Hrvatski mediji u svojevremeno predstavili Hezonju kao velikog talenta i igrača koji će toj zemlji doneti mnogo medalja sa velikih takmičenja. Ipak, sada doživeo pad u karijeri, pošto je nakon otkaza u Memfisu i dalje bez kluba.

Možda je razlog što želi da se vrati u nacionalnu selekciju taj što bi Hrvatska u slučaju plasmana na Olimpijske igre u Tokiju igrala u grupi sa Srbijom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!